Οικονόμου για εμφάνιση Τσίπρα πάνω σε τρακτέρ: Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν

Η ΝΔ αντί απάντησης σε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε αγρότες ανεβασμένος πάνω σε τρακτέρ στα Τρίκαλα, δημοσιοποίησε ένα βίντεο με την λεζάντα «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ. 2013-2023. Σε αυτά τα 10 χρόνια οι αγρότες ξέρουν καλά πόση αξία έχουν οι υποσχέσεις του κ. Τσίπρα. ΚΑΜΙΑ».

Στο βίντεο προβάλλονται αποσπάσματα από τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια απόσπασμα τηλεοπτικής εκπομπής του 2016 κατά την οποία αγρότης λέει μεταξύ άλλων ότι «το μεγαλύτερο θέατρο το έπαιξε ο κ. Τσίπρας απάνω στο δικό μου το αγροτικό στον Ορχομενό πριν 1,5 χρόνο, βάλτε το στο google να δείτε τι πάει να πει θέατρο», και έπειτα προβάλλονται οι σχετικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα το 2013. Επίσης προβάλλονται εικόνες από κινητοποιήσεις των αγροτών το 2017 έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Λίγο νωρίτερα με έναν στίχο του Μανώλη Ρασούλη επέλεξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου να σχολιάσει την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα.Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε πάνω σε τρακτέρ στην Φιλύρα Τρικάλων με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να σχολιάζει στο twitter παραθέτοντας μία σημερινή φωτογραφία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μία από τον Φεβρουάριο του 2013.

Ο κ.Οικονόμου αναφέρει στο σχόλιο του ότι «όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Όση αξία είχαν εκείνα που υποσχόταν τότε, άλλη τόση -και λιγότερη- έχουν όσα υπόσχεται τώρα»