Από το 1988 η εταιρία μας αποτυπώνει την δυνατή σχέση των ακροατών με το ραδιόφωνο και την δύναμη του Ραδιοφώνου ως διαφημιστικό όχημα.

Στην σύγχρονη εποχή των “new media” το ραδιόφωνο συντροφεύει και συνοδεύει τους ακροατές μέσα από μια δυνατή σχέση αγάπης, ενώ παράλληλα αποτελεί δυναμικό όχημα για την ανάδειξη προϊόντων και υπηρεσιών.

Στην οικογένεια της Δ. ΣΙΣΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. από 2016 περνά και ο Apps Radio 96.6 ενημερωτικός όπως τον χαρακτηρίζει και η άδεια του από το 1990 καλύπτοντας όλη την Θράκη με έδρα την Αλεξανρούπολη. Με έγκριτους δημοσιογράφους για την ενημέρωση των ακροατών. Η μουσική έχει δεσπόζουσα θέσει με ελληνική και ξένη εναλλάξ και είναι εξαιρετικά επιλεγμένη. Ενώ μια πολύ μεγάλη καινοτομία στο site appsradio.gr o ακροατής εχει την δυνατότητα επιλογείς να ακούσει και άλλα On Line Radio με συγκεκριμένη μουσική, εξού άλλωστε και Apps Radio .

Έτσι ο Apps Radio 96.6 και ο Dee Jay 94.8 έχουν κοινή στέγη και διεύθυνση σχηματίζοντας ένα group για πολλές διαθέσεις τον ακροατών που καλύπτει όλο το φάσμα και ηλικιακά.